• Batse toernooi VV Musselkanaal 2024

Geachte sportvriend,

Na een succesvolle 9e editie van het ‘Batse jeugdvoetbaltoernooi’ 2023 organiseert voetbalvereniging Musselkanaal voor de 10e keer het ‘Batse jeugdvoetbaltoernooi’; voetballen voor en door de jeugd.

Elk jaar wordt er een goed doel aan het jeugdtoernooi gekoppeld. Afgelopen jaar hebben wij een totaalbedrag van €4414,- opgehaald voor het goede doel; Kinderhotel de Burcht Wedde. Dit jaar hebben wij gekozen voor stichting Rikki. Hun visie is gebaseerd op een diepgewortelde overtuiging dat alle kinderen het recht hebben op een veilige, liefdevolle en stimulerende omgeving, ongeacht hun achtergrond of omstandigheden.

Wij vragen een goede doelen bijdrage van € 3,- per speler. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar het goede doel.

Het toernooi is zodanig georganiseerd dat we zoveel mogelijk rekening houden met het niveau van de deelnemende ploegen. Dit betekent dus leuke en spannende wedstrijden. Naast voetbal worden er voor de deelnemende spelers diverse activiteiten georganiseerd, zodat de jeugdspelers een leuke dag hebben.

Wij zouden het op prijs stellen als uw vereniging ook wil deelnemen met een aantal jeugdteams. Het streven is om in elke poule vijf teams te krijgen zodat er voldoende tijd is om te voetballen, maar er geen lange wachttijden zijn voor de volgende wedstrijd.

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 01 en zondag 02 juni 2024.

Zaterdag           09.00 – 12.00 uur         JO8, JO9 & JO10

12.30 – 16.00 uur         JO11 & JO12

16:30 – 20:30 uur         JO13, JO14 & JO15

Zondag             10:00 – 14:00 uur         JO17 & JO19

(Tijden zijn onder voorbehoud)

Aanmelden gaat via Tournify. Voor vragen kunt u mailen naar batsevoetbaltoernooi@gmail.com. Informatie over het toernooi is tevens te vinden op onze website www.vvmusselkanaal.nl en Facebook.

Vorig jaar hebben wij een aantal teams moeten teleurstellen dus meld je zo spoedig mogelijk aan om zeker te zijn van deelname. Wij hopen op een ruime deelname van jullie teams zodat we er net als voorgaande edities samen weer leuke dagen van kunnen maken!!!

Met vriendelijke sportgroet,

Organisatie “Batse jeugdvoetbaltoernooi” v.v. Musselkanaal