• Musselkanaal, 21 juni 2023

  Toelichting voorlopige indeling seizoen 2023-2024.

  De afgelopen periode is er door de technische commissie hard gewerkt om tot een nieuwe indeling voor het seizoen 2023-2024 te komen. In eerste instantie zorgen de coördinatoren op basis van leeftijd en aantallen voor een ruwe indeling. Vervolgens wordt deze indeling gezamenlijk met de betreffende trainers en leiders in diverse vergaderingen verfijnd tot de huidige voorlopige indeling.

  De KNVB heeft 15 juni als uiterlijke datum gehanteerd wat betreft de overschrijvingen waardoor er vanaf dat moment pas duidelijk wordt hoeveel spelers er daadwerkelijk staan ingeschreven. Aangezien er gedurende de zomerstop nog spelersmutaties kunnen plaatsvinden blijft dit eerst een voorlopige indeling. Het bestuur heeft positief gereageerd op de indeling en dankt alle betrokken partijen voor de verrichte inspanningen.

  Er zijn in eerste instantie 13 jeugdteams geformeerd komende seizoen, 1x JO19, 1x JO17, 1x JO15, 1x JO14, 2x JO13, 2x JO11, 2x JO10, 2x JO9 en 1x JO8. Daarnaast zijn er 2 dames teams en 4 senioren teams actief. Evenals vorig seizoen is voor de gehele jeugd het fasenvoetbal van toepassing die om het spelplezier te vergroten en de ontwikkeling van (jonge) voetballers te bevorderen.

  • Fase 1: bekervoetbal in een poule van 6 teams tot de herfstvakantie
  • Fase 2: reeks tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie
  • Fase 3: reeks na de kerstvakantie tot de zomerstop

  Mochten er naar aanleiding van de indeling bij de leden of ouders/verzorgers nog vragen en/of opmerkingen zijn dan horen wij dit als technische commissie graag. Wij staan open om in gesprek te gaan.

  Met een sportieve groet en iedereen alvast een goede vakantie toegewenst!

  Namens de technische commissie,

  Manouk Potze [JO8/JO9], Tom Scholte [JO10/11] Ronald Weijnans [JO13/JO14/JO15], Richard Kuper [JO17/19], Harold Corzaan Hfd Opleiding onderbouw [JO8-JO12], Georg Mensen Hfd Opleidingen bovenbouw [JO13-JO19], Mark van Klinken [Senioren], Elisabeth Peters [Dames] en Jeroen van der Laan [Bestuurslid]

  Indeling 23-24 verzendversie.4