• Beste lid en of ouder/verzorger

  Woensdagavond 29 november 2023 vond de Algemene Ledenvergadering plaats. We zijn blij met de mooie opkomst! In deze mail informeren wij jou over enkele zaken die we hebben besproken.

  Nieuwe hoofdtrainer
  Het bestuur heeft Otto Halmingh aangesteld als hoofdtrainer voor het seizoen 2024/2025

  Verbouw ballenhok
  De verbouw van het ballenhok verloopt gestaag. Het ballenhok is een keer zo groot geworden. Er wordt gewerkt aan een uitbouw en buitenom komt er nog nieuwe beplating tegenaan.

  Technische commissie
  Dennis van Klinken is vanaf september voorzitter van de TC. Hij heeft de werkzaamheden overgenomen van Jeroen van der Laan. Ze zijn druk bezig met het updaten van het beleidsplan. Plezier, prestatie en persoonlijke ontwikkeling staat hierin centraal. Vanaf dit seizoen hebben we twee hoofden jeugdopleiding: Harold Corzaan onderbouw en George Mensen doet de bovenbouw.

  Financiën
  Bé Speelman, onze penningmeester die zijn 20e jaar ingaat, heeft decharge gekregen van de kascommissie!! De vereniging heeft een keurige winst gemaakt, mede doordat er toernooien konden worden georganiseerd.

  De contributie voor jeugdleden wordt € 30,- per kwartaal, dit was € 28,50. Voor de senioren wordt de contributie € 42,- per kwartaal, dit was € 41,50.

  Bestuursverkiezing
  Niels Teuben en Paul Kuiper stoppen als bestuurslid en worden vervangen door respectievelijk Marcel Kluitenberg en Niek Bos. Hartelijk welkom heren! Niels en Paul: bedankt voor jullie inzet de afgelopen zes jaar.

  Sportpark rookvrij
  Vanaf 1 januari 2024 is ons sportpark op de zaterdag rookvrij! Dat betekent dat er nergens op ons terrein mag worden gerookt.

  Kunstgrasveld
  De gemeente Stadskanaal is in de afrondende fase om een bestek te schrijven voor een nieuw kunstgrasveld. Het is de bedoeling dat deze tijdens de zomerstop wordt aangelegd.

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur v.v Musselkanaal