• Beste spelers/ouders

De komende weken worden de trainingen voor alle jeugdteams en senioren weer opgestart. Het is fijn dat er zonder extra maatregelen getraind mag worden en dat het gebruik van de kleedkamers en kantine weer is toegestaan.

Een aantal fanatieke spelers en trainers hebben inmiddels al een aantal trainingen achter de rug. De jeugdtrainingen beginnen normaliter vanaf 23 augustus met de trainingen mocht er door vakanties en dergelijke dit iets opschuiven wordt dit vanuit de trainer of coördinator naar de ouders toe gecommuniceerd.

De eerste bekerwedstrijden vinden op 4, 11 en 18 september plaats vanaf 25 september gaat de regulier competitie van start.

Verder is bijgevoegd het voorlopige trainingsschema, deze kan gedurende het seizoen worden aangepast.

Veel plezier bij de trainingen en succes bij de wedstrijden toegewenst.

TC

Trainingsschema 2021-2022 versie 0.9