• Voetbalvereniging Musselkanaal wil mensen in beweging brengen voor de Poiesz Jeugd Sponsor Actie.

Elke club of vereniging heeft wel een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van v.v. Musselkanaal staat dit jaar: een omheining om het jeugdveld op ons sportpark plaatsen.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij de Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van onze voetbalvereniging bij de Poiesz supermarkt in Musselkanaal helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van v.v. Musselkanaal, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Zo hopen wij om met dit geld snel ons doel van een omheining om het jeugdsportveld te kunnen realiseren.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van v.v. Musselkanaal is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Musselkanaal.

De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 15 februari t/m 11 april 2021. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de activiteitencommissie v.v. Musselkanaal via: activiteitencommissievvmsk@gmail.com