• Vanaf het seizoen 2024/2025 is Otto Halmingh (60) uit Stadskanaal de nieuwe hoofdtrainer van vv Musselkanaal. Hij heeft een contract getekend voor eerst één jaar.

    Voorzitter René Rakers: “We zijn heel blij dat Otto Halmingh zich aan onze club wil verbinden. Hij is een gedreven en ervaren voetbaltrainer. We hebber er veel vertrouwen in dat Otto de selectie naar een hoger plan kan tillen. En dat hij een belangrijke rol zal spelen in het door selecteren van jeugdspelers.”

    Otto Halmingh: “Het is voor mij heel speciaal om terug te keren naar vv Musselkanaal, waar voor mij als voetballer alles begon. Het voelt als thuiskomen, een soort van: de cirkel is rond. Ik kijk er naar uit om er samen met de selectie een mooi seizoen van te maken.”

    Otto Halmingh heeft een rijk voetbalverleden. In 1982 speel hij namens FC Groningen diverse wedstrijden in de eredivisie. Als amateurvoetballer was hij actief bij vv Musselkanaal, Germanicus, WKE en SVBO. Ook als voetbaltrainer heeft hij veel ervaring. Op dit moment is hij trainer bij WVV Zaterdag 1, daarvoor onder andere bij SJS, Noordscheschut en Fit Boys.