• Beste Leden,

Het mag als bekend worden verondersteld dat de jeugd tot en met 18 jaar onder bepaalde voorwaarden mag gaan sporten. In navolging van het kabinet besluit hebben de gemeenten hier uitvoering aan gegeven.

Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans krijgen om mee te doen, dat betekent ook niet-leden van de vereniging. Als voetbalvereniging Musselkanaal geven we graag invulling aan het verzoek en zijn voornemens om op 6 mei met in achtneming van de voorwaarden weer met de trainingen te gaan starten.

In eerste instantie zal met de JO8 t/m JO12 worden begonnen en op een later moment met de JO13 t/m JO19.

We kunnen starten maar met inachtneming van de protocollen, zie de bijgevoegde NOC/NSF-spelregels. Deze spelregels voor ouders, trainers en sporters worden onder andere voor de ingang van het sportpark kenbaar gemaakt. Verder zal een duidelijke routing worden gehanteerd wat betekent een separate in- en uitgang van het sportpark, aangegeven middels pijlen en dergelijke.

Er zal in de komende periode 1x per week een training worden aangeboden verder zijn de leeftijdsgroepen verdeeld over de verschillende dagen (maandag tot en met donderdag) om het aantal spelers te beperken en overzicht te kunnen bewaren. Zie ook het bijgevoegde trainingsschema.

Iedere trainingsavond zal ofwel een bestuurslid of TC lid aanwezig zijn om als aanspreekpunt te fungeren en om toezicht te houden.
    Aanspreekpunten namens de vereniging zijn Henk Tieben (bestuur), Paul Kuiper (bestuur), Jeroen van der Laan (bestuur en technische commissie) en Richard Kuper (technische commissie).

De trainers en leiders in samenwerking met de leden van de technische commissie zorgen voor de communicatie richting de ouders/verzorgers en spelers

Voor meer informatie of vragen kan er contact opgenomen worden met het bestuur of technische commissie.

Bestuur@vvmusselkanaal.nl
    TC@vvmusselkanaal.nl