• Vanaf volgend seizoen (2020-2021) zijn wij opzoek naar iemand die het leuk lijkt om bij een thuiswedstrijd van het 1e elftal plaats te nemen in de omroepcabine.

Wat zijn je taken:

-          Voorafgaand aan de wedstrijd een paar leuke klanken uit de speakers laten komen;

-          Voor aanvang van de wedstrijd de selecties van beide teams aan het publiek kenbaar maken;

-          Nauwlettend volgen van de wedstrijd. Bij een doelpunt ben jij namelijk degene die het publiek laat weten welke speler gescoord heeft;

-          Het benoemen van de wissels welke tijdens de wedstrijd plaatsvinden.

Uiteraard krijg je vanuit de vereniging een aantal consumpties ter beschikking om te zorgen dat je stem optimaal blijft gedurende de wedstrijd.

Lijkt het jou leuk om vanaf volgend seizoen dit op je te nemen? Of wil je dit wellicht in combinatie met nog iemand doen?

Meld je dan aan bij een van de bestuursleden.