• Beste leden, trainers en jeugdleiders van v.v. Musselkanaal,

Ongeveer 14 dagen geleden hebben alle leden een mail ontvangen over het alsnog inleveren van de loten. De trekking zal dus plaatsvinden op vrijdag 10 december en de opbrengst zal ook dit jaar weer in zijn geheel naar de jeugd gaan.

Een aantal leden heeft helaas nog niet het lotengeld ingeleverd. Voor diegene die het lotengeld nog niet heeft ingeleverd, het dringende verzoek om dit nu voor a.s. vrijdag te doen. Je kunt het lotengeld nog op 2 manieren inleveren:

1. Via de bank overmaken, rekeningnummer NL51RABO.034.35.01.163 ter attentie van v.v. Musselkanaal en hierbij je naam en eventueel je team erbij vermelden
    2. Inleveren bij Autobedrijf Sanders (Musselkanaal). Graag de 15 euro in een enveloppe of zakje inclusief de groene achterzijde van je lotenboekje. Je kunt ze inleveren bij Frank Tieben t/m vrijdag 18.00 uur.

Als er nog vragen zijn met betrekking tot de loten dan kun je bellen/appen naar 06-57315308.

Met vriendelijke groet,

Frank Tieben (bestuurslid v.v. Musselkanaal)