• Je hebt topvrijwilligers in elke vereniging rondlopen en zeker ook bij de v.v. Musselkanaal!

Mannen of vrouwen, hoe oud ook, die zich met ziel en zaligheid inzetten voor de club. Niets is hen teveel en zij vormen een toonbeeld van loyaliteit zonder zichzelf op de borst te kloppen.

Je kunt als bestuur zijnde over het algemeen niet vaak genoeg je waardering uitspreken over iemand zijn tomeloze inzet. Een erelid of lid van verdienste is een eretitel die wordt toegekend naar aanleiding van een bijzondere verdiensten en vooral na langdurige verdienste.

De laatste jaren zijn er vreemd genoeg bij de v.v. Musselkanaal geen leden benoemd tot lid van verdienste of tot erelid. Deze achterstand heeft het bestuur weggewerkt door tijdens de algemene ledenvergadering, gehouden op 18 december 2020, verschillende, trouwe, actieve leden te benoemen tot lid van verdienste of zelfs tot erelid.

De volgende personen zijn door de vereniging benoemd tot:

lid van verdienste”:

1. Richard Kuper;
    2. Harold Schomaker;
    3. Ronnie Mensen;
    4. Erik Manning;
    5. Eltjo van Klinken;
    6. Eric Meezen;
    7. Arco Kuiper;
    8. Lars Becker;
    9. Henk Honken;
    10. Harold Stoker.