• Bert ten Hoff heeft een Koninklijke Onderscheiding gekregen. Dat gebeurde naast de kantine van v.v. Musselkanaal. In verband met de coronamaatregelen waren daarbij slechts enkele genodigden aanwezig. Bert ten Hoff is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De versierselen zijn 26 april opgespeld door burgemeester Klaas Sloots van de gemeente Stadskanaal.

Bert ten Hoff is reeds erelid van de voetbalvereniging Musselkanaal en dat heeft een goede reden: sinds 1985 is Bert leider van diverse jeugdelftallen en sinds enkele jaren is hij ook leider/grensrechter van seniorenelftallen. Ook fluit hij elke week op de zaterdag en op de zondag een wedstrijd bij de club. Vanaf 1992 tot 2020 was Bert wedstrijdsecretaris van de voetbalvereniging. Bert is daarnaast penningmeester van Runners in Stadskanaal en  Bert was van 1990 tot 2005 zeer actief voor de Lokale Omroep Kanaalstreek (LOK).

Bert, namens de club

Van harte gefeliciteerd ! Jij hebt het  verdiend.

Koninklijke Onderscheiding voor Bert ten Hoff 1