• Nog een week en dan begint het competitievoetbal weer. Nadat Musselkanaal 1, 2 en JO19 al wat oefenwedstrijden hebben gespeeld komen ze ook dit weekend weer in actie. Musselkanaal 1 speelt zondagmiddag om 14.00 uur tegen Beilen 1, dit team speelt in de 2e klasse, scheidsrechter is Bert de Vries. Musselkanaal 2 zou spelen tegen Musselkanaal 3 maar deze wedstrijd is komen te vervallen. In Noordster 2 is er een waardige vervanger gevonden, aanvang 10.15 en scheidsrechter is Jan Haandrikman. Musselkanaal JO 19 oefent zaterdag tegen SJS in Stadskanaal, aanvang 10.45 uur.
    Dan hebben we zondag ook nog twee competitiewedstrijden. Musselkanaal 4 speelt tegen SVBC 4 en Bert ten Hoff is bij deze wedstrijd de scheidsrechter. Musselkanaal 5 tenslotte speelt om 10.00 uur in 2e Exloermond tegen de Treffer'16-2.