• FC Groningen on Tour komt naar VV Musselkanaal!

  21 sep 2022
 • FC Groningen gaat in de herfstvakantie on Tour!

  De Trots van het Noorden komt naar VV Musselkanaal om voetbaltrainingen aan te bieden voor jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar met het thema: Aanvallen als Paulos Abraham.

  De FC en de plaatselijke trots VV Musselkanaal slaan tijdens de herfstvakantie op dinsdag 18 oktober de handen ineen om een succesvolle dag te organiseren voor zowel de jeugdleden van VV Musselkanaal als kinderen uit de regio. Bij FC Groningen on Tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. 

  De activiteit begint om 09.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Naast plezier vindt FC Groningen het van groot belang dat de deelnemers daadwerkelijk groeien in het voetbal. Wil jij ook leren aanvallen als Paulos Abraham? Meld je dan dan aan!

  Door het organiseren van FC Groningen on Tour dragen beide clubs bij aan het meer en beter in beweging brengen van de deelnemers.

  Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on Tour kost 47,50 euro per persoon en is inclusief lunch, twee dagdelen trainen, een FC Groningen Certificaat én twee kaarten voor FC Groningen – Fortuna Sittard op zondag 13 november.

  Aanmelden voor FC Groningen on Tour kan via: https://www.fcgroningen.nl/ontour