• Beste leden,

De gevolgen van het COVID-19 virus voor het amateurvoetbal zijn 31-03-2020 duidelijk geworden. Dit houdt in dat het seizoen (helaas) ten einde is en alle teams volgend jaar in dezelfde competitie zullen starten. Voor sommige teams is dat erg jammer aangezien ze op titelkoers lagen en de kans groot was dat ze aan het eind van het seizoen een mooi kampioensfeest zouden kunnen houden. Helaas!

(Zie ook het nieuwsbericht vanuit de KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59781/competities-amateurvoetbal-niet-hervat)

Evenementen
    Evenementen zijn tot 1 juni niet toegestaan. Dit betekent dat alle reeds geplande activiteiten tot 1 juni niet doorgaan. In de maand juni staan nog het Batse-Jeugdvoetbaltoernooi en het Daksproeiers toernooi gepland. Wij zullen vooralsnog eerst afwachten met het nemen van een besluit totdat vanuit de overheid meer duidelijkheid wordt verschaft over het eventueel wel of niet doorgaan van evenementen na 1 juni.

Contributie
    In april wordt altijd de 4e periode van dit lopend seizoen geïncasseerd. Wij hebben besloten om de contributie wel te innen omdat in feite de contributie betrekking heeft op het gehele seizoen. De contributie inkomsten zijn voor de club van groot financieel belang, dat komt doordat een aantal vaste kosten door de vereniging wel betaald dienen te worden (energie, onderhoud, verzekeringen, aanschaf materialen nieuw seizoen, etc.)
    Wij snappen dat de inning van de contributiegelden voor sommigen slecht uitkomt omdat mogelijk bepaalde inkomsten op dit moment door het COVID-19 virus zijn weggevallen. Mocht je problemen hebben met de betaling van de contributie omdat betaling op dit moment zorgt voor financiële moeilijkheden, neem dan aub hierover contact op met onze penningmeester (penningmeester@vvmusselkanaal.nl). Wij begrijpen de situatie en willen dan graag samen met jou tot een oplossing komen. Vertrouwelijkheid is hierbij vanzelfsprekend!

Dat dit een moeilijke periode voor iedereen is, moge duidelijk zijn. Met elkaar moeten we er dan ook doorheen. Wij hopen dat we met elkaar volgend seizoen weer kunnen komen tot mooie prestaties en dat we nog meer dit samen met elkaar moeten doen, laat de huidige tijd goed zien……

1 april 2020