• Sportvrienden,

Onderstaand vinden jullie de regels welke gelden op ons sportparkt met betrekking tot Corona de de protocollen voor de diverse doelgroepen.

• Aan alle bezoekers op het sportpark van de

v.v. Musselkanaal

De regels m.b.t. het Corona-virus zijn weer wat aangescherpt, dit houdt o.a. in dat wij gaan registreren wie op een bepaald moment op ons sportpark is geweest. Indien je ons sportpark en/of de kantine bezoekt, willen we je vriendelijk doch dringend verzoeken om je contactgegevens te registeren. Dit omdat bij een mogelijke uitbraak van het COVID-19 virus op ons sportpark een bron- en contactonderzoek wordt ingesteld.

Registreren, hoe doe ik dat?

1. a.      In en om de kantine vind je formulieren met daarop een QR-code.

Scan deze met je telefoon, volg de link, vul de gevraagde gegevens in en druk op verzenden. Op deze wijze heb je binnen een minuut je registratie voltooid! Laat het resultaat wel even aan de gastheer/vrouw zien.

1. b.      Mocht je niet beschikken over een mobiele telefoon registreer je dan d.m.v. de intekenlijst die bij de ingang van de kantine ligt.

De gegevens worden uiterlijk 2 weken na registratie verwijderd. Wij vinden dat we met elkaar verantwoordelijk zijn voor een veilig en gezond verblijf op ons sportpark. Kortom, registreer je!

Op het sportpark: looprichtingen en 1,5 meter afstand

Als je op het sportpark komt, houd je dan aan alle coronaregels, looprichtingen, de 1,5 meter regel en aanwijzingen vanuit de organisatie (trainers, coördinatoren, bestuursleden, kantinemedewerkers of andere vrijwilligers).

• Wij hebben duidelijke looprichtingen aangegeven op het sportpark en in het clubgebouw. Volg de looproutes die op het sportpark zijn aangegeven d.m.v. van pijlen en houd hier rechts aan. Houd je hieraan!
    • Wij verzoeken je om je ook te houden aan de 1,5 m regel:
    • rond het veld
    • in de kantine
    • in de kleedkamer: Spelende 18+-leden die gebruik maken van de kleedkamer worden vriendelijk verzocht om zich te houden aan de 1,5 m regel. Ook hier geldt de algemene regel: houd afstand = 1,5 meter
    • onder de overkapping
    • onder de tent-overkapping.

Heb je vragen dan kun je terecht bij het kantinepersoneel of bij de bestuursleden

Het bestuur v.v. Musselkanaal