• Beste bezoekers/sporters,

Het sportcomplex van de v.v. Musselkanaal is voor iedereen toegankelijk indien er geen van onderstaande COVID-19 gerelateerde klachten zijn: Neusverkouden, Hoesten, Keelpijn en Koorts

Verder gelden de volgende basisregels:

• Testen bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD.

• Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen,
    • 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.
    • Schud geen handen en was vaak je handen.
    • Hoest en nies in je elleboog.

Verdere regels:

• EEN GELDIGE QR-CODES IS VERPLICHT IN ALLE BINNENRUIMTES, vanaf 18 jaar! De kantine, de overkapping, de kleedkamers maar ook de toiletten kunnen alleen met een geldige coronatoegangsbewijs (CTB) worden betreden.
    • Wanneer er van de zitgelegenheid in de kantine of overkapping gebruik wordt gemaakt om iets te eten of drinken dan dient je jouw CoronaCheck-app te laten zien en wordt er, indien gewenst, een groen bandje verstrekt. Je krijgt een groen bandje zodat je niet steeds je CoronaCheck-app hoeft te laten zien.
    • In de kantine is het mogelijk eten en drinken af te halen. U kunt dan met een mondkapje de kantine betreden.
    • Voor mensen met een functie binnen onze vereniging geldt de CTB-verplichting niet. Dat betreft o.a. onderhoud door professionals, trainers/coaches (ook van de uitverenigingen), vrijwilligers, etc.

Vanaf dit weekend zal er door ons strikt worden gecontroleerd op het naleven van deze maatregelen. De coronatoegangsbewijs (CTB) kan zowel op papier als digitaal getoond worden. Ook volgt een controle van het legitimatiebewijs en/of geboortedatum. Daarna wordt pas de sporter/bezoeker binnen toegelaten.

Onze excuses voor deze omslachtige methode. Wij hopen op uw medewerking en begrip.

Het bestuur van v.v. Musselkanaal