Activiteitencommissie

De activiteitencommissie van het seizoen 2017-2018 bestaat uit de volgende mensen:

Aniek Kuiper, Iris Schomaker, Lisa Brul, Miranda Nonkes, Jolanda de Jonge, Lars Becker, Richard Koops, Lars ten Hoff, Jacob Bruinsma en Ellen Drenth.

De activiteitencommissie organiseert gedurende het seizoen allerlei acties en festiviteiten voor de leden van VV Musselkanaal.

Het organiseren van acties die geld opbrengen is noodzakelijk om zo festiviteiten te kunnen organiseren voor onze leden; denk aan Sinterklaas, pubquiz, speurtocht, spooktocht, darttoernooi etc. Daarnaast kunnen we het soms ook deels investeren in onze vereniging afhankelijk van de opbrengst van een actie. Denk dan aan barkrukken in de kantine, statafels, geluidsinstallatie, omroepinstallatie etc.

Jullie inbreng is van harte welkom dus neem gerust contact met ons op of neem deel aan onze vergadering; deze zijn immers voor iedereen toegankelijk.

Aanspreekpunt van deze commissie:  Ellen Drenth
Activiteitencommissievvmsk@gmail.com