Batse jeugdvoetbal toernooi zeer succesvol verlopen.

Afgelopen vrijdag en zaterdag werd met veel zon en een klein regenbuitje voor de afkoeling het “Batse jeugd voetbal toernooi” gehouden. Meer dan veertig teams streden om de grote bokaal. Vrijdagavond was HOC B1 de terechte winnaar.

Bij de D junioren was FC Ter Apel'96 de grote winnaar, zowel Ter Apel '96 D1 als Ter Apel '96 D3 werden eerste in hun poule.
Ook Stadskanaal nam een trofee mee naar huis, F1 werd eerste in poule 1. In poule 1 van de E junioren was het HOC E1, begeleid door oud Musselkanaal speler Jasper Scholtens, die Stadskanaal E1 en Musselkanaal E1 op doelsaldo aftroefden. Waarbij een eervolle vermelding voor Musselkanaal E3 die was ingedeeld in de zwaarste poule.
BBC E1 zorgde voor hun vereniging voor triomf.
Natuurlijk waren een aantal teams van Musselkanaal  ook op schot, Musselkanaal E2 en Musselkanaal F2 werden eerste in hun poule. Proficiat jongens en meisjes.
De spelertjes van Hoogezand F 7 troefden iedereen af in poule 3.

Al met al een zeer geslaagd toernooi, vrolijke gezichten, hoop voetbal- en springkussenplezier en veel complimenten van de deelnemende verenigingen.
Natuurlijk heel veel dank voor alle vrijwilligers die hebben meegeholpen. Samen hebben we een leuk toernooi van gemaakt. Top !!

Binnenkort worden de foto’s op de site geplaatst en hopen we ook het bedrag bekend te maken wat we hebben verzameld voor de Julians Stichting.

Op naar volgend jaar !!

Organisatie Batse Jeugdvoetbaltoernooi