Wedstrijdprogramma 24 t/m 26 april

Deze week zijn er op dinsdag 24 april, woensdag 25 april en donderdag 26 april inhaalwedstrijden of wedstrijden die vooruit worden gespeeld.
Het spits mag Musselkanaal JO15-1 afbijten. Dinsdag om 18.30 uur zal er op het hoofdveld worden gespeeld tegen Nieuw Buinen JO15-1 en de wedstrijd zal onder leiding staan van arbiter Erik Meezen.
Op woensdag speelt Musselkanaal JO19-2 een inhaalduel in Exloo tegen HOC JO19-1. De wedstrijd begint om 19.30 uur.
Doordat Musselkanaal 4 en 5 donderdag moeten inhalen zal de training van de overige senioren op woensdagavond vervallen.

Donderdag 26 april komen een drietal teams in actie. De allerbelangrijkste is natuurlijk de uitwedstrijd van Musselkanaal 1 tegen SVV '04 1. In Schoonebeek zal er om 19.00 uur worden afgetrapt onder leiding van arbiter Henk de Jong.
Musselkanaal 4 speelt om 19.00 uur thuis tegen CEC 4, arbiter is Richard Smit. Musselkanaal 5 speelt om 19.00 uur uit een inhaalduel tegen GKC 3.

Dan zullen jullie je misschien afvragen waarom Kevin Dam op de foto staat bij dit artikel. Zaterdag 21 april stond Musselkanaal JO15-2 tegen SPW JO15-1 op het programma. Omdat er geen scheidsrechter was moest ik de wedstrijd uitstellen. Een verzoek op de app van de B-selectie of er misschien nog iemand wilde fluiten leverde een reactie van Kevin op. Hij wilde de wedstrjd wel fluiten. Scheidsrechter Dam, strak in het pak, floot om 10.20 uur voor de aftrap. In zijn eerste wedstrijd als scheidsrechter bij de junioren drukte hij direct een stempel op de wedstrijd. Een paar minuten voor de pauze kende hij Musselkanaal een penalty toe. "Je kon hem geven", aldus een supporter. De penalty werd benut en bleek later de enige treffer van de wedstrijd. De rapporteur kende Kevin een ruime voldoende toe!! Maar geweldig dat Kevin wilde fluiten en we spreken de hoop uit dat er meerdere spelers het voorbeeld van Kevin willen volgen.

De wedstrijdsecretaris.