Musselkanaal JO9-4 verliest van de buren (14-04-2018)

Na twee dikke nederlagen stond vandaag de thuiswedstrijd tegen
Valthermond JO9-2 op het programma.
Zonder Jermaine en Leon, maar met twee nieuwe aanwinsten hadden we vandaag zelfs een wissel. Tara en Leonora speelden vandaag hun eerste wedstrijd en begonnen in de verdediging.
De eerste helft ging niet heel erg goed. Er was te veel ontzag voor de tegenpartij, waardoor zij maar liefst zes doelpunten maakten.
De tweede helft ging veel beter. Met alle meisjes in de verdediging en Justin en Bradley daar voor, kreeg keeper Charlie maar twee doelpunten tegen.
Bradley wist zelfs nog een doelpunt voor ons te maken en ook Justin was dichtbij een doelpunt. De tweede helft dus met 2-1 verloren, en de wedstrijd met 8-1.
Volgende week gaan we heel erg vroeg naar LTC in Assen. Aftrap 08.45u! (vertrek 07.20 uur,red.!!!)