Wedstrijdwijzigingen en scheidsrechtersperikelen

Zaterdag zijn van een aantal wedstrijden de aanvangstijden gewijzigd. Dat komt omdat er heel veel thuiswedstrijden zijn en we problemen hebben om voor ieder elftal een kleedkamer te vinden. Vandaar dat we zaterdagmorgen al vroeg beginnen. Om 08.45 uur reeds trappen Musselkanaal JO9-1 en Musselkanaal JO9-3 af tegen respectievelijk Spcl.Roswinkel en EHS'85. De wedstrijd Musselkanaal JO13-2 tegen Spcl. Roswinkel JO13-1 begint wat later. Om 11.00 staat de aftrap gepland. JO13-2 graag rekening mee houden dat juliie andere shirts aan moeten hebben.

Dan het probleem scheidsrechters. Een aantal scheidsrechters haken dit weekend af omdat ze ziek zijn, aan het werk moeten, geblesseerd zijn of voor de KNVB moeten fluiten. Dit betekent dat er voor twee wedstrijden nog geen scheidsrechters zijn. Musselkanaal JO13-3 tegen Veelerveen JO13-1 en Musselkanaal JO19-2 tegen Zwartemeerse Boys JO19-1 hebben we nog geen scheidsrechter voor. Rondvraag bij diverse andere clubs leert dat men daar met hetzelfde probleem kampt. De problemen voor JO13-3 en JO19-2 zijn opgelost. Met hulp van Douwe Boesjes en Jeroen van der Laan is het opgelost. Heren hartelijk dank!