Hand in hand, veranderen kunnen we samen!

Beste voetballers, leden, ouders, vrijwilligers en supporters.

De afgelopen jaren is de sfeer binnen de vereniging ietwat veranderd. Dat kenmerkt zich in verminderde inzet van vrijwilligers voor evenementen tot aan het ontstaan van een “wij cultuur” naar een “zij cultuur”.

Graag willen we dit veranderen en dat kunnen we niet zonder jou/jullie. Om deze veranderingen goed te kunnen doorvoeren binnen de vereniging hebben we een procesgroep opgericht bestaande uit een gemêleerde vertegenwoordiging van de  v.v. Musselkanaal.

Wij willen graag onze vereniging weer op de kaart zetten samen met onze leden/vrijwilligers en supporters en samen de “wij tegen zij cultuur” weer om te zetten in een “wij/wij cultuur”. We willen graag in beeld krijgen hoe jullie onze vereniging zien. Hoe de zaken nu lopen, wat speelt er nu binnen de vereniging? We zijn op zoek naar zowel positieve als minder positieve ervaringen met onze vereniging.

Dit willen we doen door een bijeenkomst te organiseren op maandag 14 mei van 19.30 uur tot uiterlijk 21.30 uur .

In de procesgroep zitten de volgende personen:

John Stenekes, Marcel Kluitenberg, Robin Gerlach, Jeroen Drenth, José Wessels, Jolanda de Jonge - Sweers, Miranda Nonkes en Ellen Drenth-Baas.

De procesgroep gaat leden benaderen / uitnodigen om aan te sluiten tijdens de zogeheten spiegelbijeenkomst. Op deze avond mogen jullie allerlei zaken inbrengen die te maken hebben met hoe we er nu voor staan als vereniging. Het is niet de bedoeling om deze avond in discussie te gaan maar om alle punten te inventariseren om zo weer verder te kunnen.

Deze punten worden meegenomen door onze procesgroep en in kaart gebracht. Aan de hand van de uitkomsten van deze avond wordt er een nieuwe avond ingepland om te kijken waar we naar toe willen in de toekomst; daarom is het juist belangrijk om nu te ontdekken waar we staan.

Mocht je nu niet gevraagd zijn maar wil je graag jouw kijk op de vereniging met ons delen? Dat kan!!

Mail naar procesgroepvvmsk@gmail.com of spreek één van de leden aan. Wil je dit liever anoniem doen dan kan dit via de ideeën bus in de kantine, graag in een envelop met procesgroep er op.

Wij gaan ervan uit dat wij op jullie steun en medewerking kunnen rekenen om gezamenlijk het proces te keren.

De “procesgroep”