Musselkanaal JO9-4 - Nieuw Buinen JO9-3(24-03-2018)

Na een aantal afgelastingen vandaag dan eindelijk de eerste wedstrijd op het veld voor dit nieuwe team.
Met Justin, Leon, Bradley, Charlie en de stoere meisjes Felicia en Anouk speelde F4 vandaag tegen Nieuw Buinen. De wedstrijd ging gelijk op, maar toch kwam Nieuw Buinen op voorsprong. Doelman Charlie kon het harde schot niet tegen houden. F4 kreeg in de eerste helft niet heel veel kansen, vooral omdat de verdediging van Nieuw Buinen erg goed was.Toch zag Justin kans om de verdediging zijn hielen te laten zien en zorgde hij voor 1-1. Bradley en Leon werden daarna nog een paar keer gevaarlijk, maar doelpunten vielen er niet meer in de eerste helft.
Na de ranja kreeg F4 een aantal goede kansen, maar de keeper van Nieuw Buinen deed zijn werk goed. Nieuw Buinen maakte vervolgens wel twee doelpunten. Vlak voor tijd scoorde onze doorzetter Leon de 2-3, misschien zat er nog een gelijkspel in. Maar helaas, Nieuw Buinen wist nog een keer te scoren en won deze wedstrijd dus met 4-2.
Volgende week nemen we revanche tegen Roswinkel!