Scheidsrechter perikelen

Begin september 2017 stond het onderstaande bericht op onze website. Helaas heeft zich nog steeds niemand gemeld om deze functie te vervullen. Het scheidsrechterkorps is niet groter geworden en vooral op zaterdag levert dit soms problemen op. Zo missen we zaterdag 17 maart nog twee scheidsrechters bij de wedstrijden van JO17-1 en JO19-2. Wanneer er zich niet snel iemand meldt om deze wedstrijden te fluiten zal onze wedstrijdsecretaris de wedstrijden moeten afzeggen. Dat dit boete's en punten in mindering zal opleveren is dan wel duidelijk.

"Tot halverwege 2016 vervulde Richard Smit de functie van scheidsrechter coördinator. Vanwege andere werkzaamheden kon Richard deze functie niet langer vervullen. Bert ten Hoff heeft deze functie overgenomen. Na een jaar blijkt dat de rol van bestuurslid/wedstrijdsecretaris/scheidsrechter coördinator/ scheidsrechter niet langer te combineren is. Daarom zoeken we per direct iemand die de rol van scheidsrechter coördinator op zich wil nemen.
Ook is het scheidsrechterkorps langzamerhand aan het slinken. Daarom zijn we ook dringend op zoek naar nieuwe scheidsrechters. Tijdens het Batse toernooi bleek dat er aantal jongens prima in staat waren om wedstrijden te fluiten. Het zou mooi zijn wanneer deze jongens en eventueel nog anderen een cursus willen volgen. Wanneer er zich niet snel nieuwe scheidsrechters aanmelden kan het zo maar gebeuren dat er wedstrijden niet kunnen doorgaan omdat er geen scheidsrechter beschikbaar is. Wanneer we met meerdere scheidsrechters zijn hoef je ook niet elke week te fluiten.

Dus graag iemand die de functie van scheidsrechter coördinator op zich wil nemen. Informatie is te verkrijgen bij Bert ten Hoff of Richard Smit. En hopelijk melden zich een aantal nieuwe scheidsrechters aan. Informatie ook hier bij Bert of Richard.

Het Bestuur"