Gezocht gastvrouwen/gastheren!!!

Wij zijn als vereniging op zoek naar dames of heren die het leuk vinden om als gastvrouw/gastheer op te treden tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal op zondag!!

Het is de bedoeling om een aantal mensen bereid te vinden ons te helpen deze zondagen zodat we de wedstrijden onderling kunnen verdelen en je niet iedere thuiswedstrijd aanwezig hoeft te zijn.

Het is een gezellige en leuke functie! Je ontvangt de gasten van de tegenstander in de bestuurskamer en voorziet ze zowel voor, in de rust als na de wedstrijd van een hapje en een drankje. Qua tijd zal dit ongeveer van 13.15 uur tot 16.15 uur zijn.

Lijkt het je leuk?????

Neem dan contact op met Ellen Drenth-Baas of stuur een mailtje naar activiteitencommissievvmsk@gmail.com.