Geslaagde zaalvoetbal zondagen voor de jeugd

Afgelopen zondag vermaakten de voetballers van de JO13 en JO15 zich in de zaal. In een onderling toernooi werden van 13.00 tot 16.30 uur meer dan 15 wedstrijden gevoetbald.

De teams ingedeeld in diverse landen maakten er een leuke en sportieve middag van waarbij de spelers van JO15 keurig rekening hielden met het verschil in fysiek. Dat de teams goed waren ingedeeld bleek uit de finale, Duitsland tegen Spanje, deze werd pas na 10 penalty’s gewonnen door Duitsland.

Op  de foto de winnaars Gerben, Francois, Alec, Sven, Ruben en Senne.

Een week eerder voetbalden de JO17 en JO19 in de zaal, hierbij dank aan Rick Tieks die ondanks zijn jeugdige leeftijd de wedstrijden als scheidsrechter prima leidde.

Daarnaast ook dank aan de TC en aan Leon Honken die de organisatie en arbitrage voor zijn rekening nam.