Vrijwilligers gezocht!!!

Zoals de meeste van jullie nu weten heeft onze nieuwe voorzitter Henk Tieben in zijn nieuwjaarsspeech benoemd dat wij als vereniging zeer blij zijn met onze vrijwilligers maar ook dat er een problematisch tekort is aan vrijwilligers.

Dinsdag 16 januari om 19.30 uur hebben wij de vrijwilligers van de koffiedames, bardienst en schoonmaakdames uitgenodigd om samen te kijken naar de mogelijkheden om meer vrijwilligers te werven voor de vereniging en voor het invullen van het verdere seizoen.

Lijkt het je leuk om iets voor de club te doen maar weet je niet precies wat je voor ons kunt betekenen? Kom dan dinsdag om 19.30 uur naar de kantine van VV Musselkanaal en praat met ons mee over het inzetten en werven van vrijwilligers of geef je op om ons te komen helpen.