Nieuw bestuur VV Musselkanaal

Op vrijdag 14 december 2017 vond de Algemene Ledenvergadering plaats van de VV Musselkanaal in de kantine.
Op de vergadering waren ruim 40 leden aanwezig. De vergadering kende een rustig verloop met echter een tweetal uitschieters.

Allereerst de contributie. Per 1 juli 2018  zal de contributie voor alle leden verhoogd worden. De senioren zullen € 1,25 per kwartaal meer moeten betalen en de contributie van de jeugdleden zal met € 1,00 verhoogd worden per kwartaal.

Het tweede hoogtepunt was de bestuurskiezing. Johan Zwiers was aftredend maar ook weer herkiesbaar. Johan Zwiers werd dan ook weer herkozen.

Verder hadden Henk Tieben (zie foto), Henk Teuben, Paul Kuiper en Niels Teuben zich beschikbaar gesteld om tot het bestuur toe te treden. Het was geen verrassing dat alle vier werden gekozen om toe te treden tot het bestuur.

Direct na het toetreden van deze vier heren kon waarnemend voorzitter Bert ten Hoff al bekend maken dat de voorzittershamer werd overgedragen aan Henk Tieben.

De VV Musselkanaal wenst de vier nieuwe bestuursleden veel plezier en succes in hun nieuwe functie.