Met de bus naar Nieuwleusen

Zondag 17 december 2017 speelt Musselkanaal zijn laatste wedstrijd van het jaar 2017.
Men speelt in Nieuwleusen tegen USV. Dat is niet naast de deur en daarom heeft de Supportersvereniging van de VV Musselkanaal besloten om een bus te laten rijden. Niet alleen voor de supporters deze keer maar ook voor de spelers en begeleiding van Musselkanaal 1. Dat betekent dus wel dat je op tijd aanwezig dient te zijn. Om 11.45 vertrekt de bus richting Nieuwleusen. De thuisclub USV schijnt een reuze gezellige kantine te hebben dus is het goed vertoeven daar. Laten we zorgen dat de bus vol zit en dat er zich meer dan 20 personen melden, zoals de vorige keer. De bus rijdt deze keer zeker (mits het wordt afgelast natuurlijk). Opgave kan in de kantine. Vol is vol!!