Grote verloting

Beste leden, ouders en supporters

Zoals jullie vast al hebben gemerkt is er de afgelopen weken gestart met de jaarlijkse lotenactie van VV Musselkanaal. Met deze lotenactie zijn er fantastische prijzen te winnen:

1e prijs:  €300,00
2e prijs:  €150,00
3e prijs:  € 50,00

Daarnaast zijn er nog een aantal huishoudelijke artikelen te winnen van een grill tot aan een droogrek. Met andere woorden voor elk wat wils.

Deze lotenactie komt ten goede aan onze jeugdafdeling waarbij momenteel rond de 200 spelers actief zijn. Om alle 200 jeugdspelers tijdens de trainingen en wedstrijden zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen met o.a. enthousiaste trainers, de juiste materialen, kleding en het organiseren van leuke activiteiten is de opbrengst van de lotenactie vanzelfsprekend erg welkom.

We hopen dat jullie deze actie dan ook van harte ondersteunen en zoveel mogelijk loten aan de man proberen te brengen. De trekking zal plaatsvinden op zaterdag 11 november en de uitslag zal via de website en andere media kenbaar worden gemaakt.

Mochten er vragen en/of opmerkingen omtrent de lotenactie zijn neem gerust contact op met Frank Tieben of Jeroen van der Laan.

Heel veel succes met de verkoop!!