Wedstrijdverslag Nieuw Buinen JO11-2 - Musselkanaal JO11-3

23 september 2017

Zaterdag was het weer een topdag voor de jongens van MSK JO11-3.
Eerst waren er een aantal teamgenoten om zeven uur al aanwezig bij de rommelmarkt van de Sint Antoniusschool. Na daar flink te hebben geholpen, samen op naar de voetbalwedstrijd.
We speelden tegen Nieuw-Buinen JO11-2 in de  derde klasse.
Er vielen al snel twee doelpunten gemaakt door Kyan en daarna scoorde Lotte ook twee keer dus was het al 4-0. Boaz maakte vervolgens bijna een doelpunt maar de bal ging via de lat net niet in de goal.
Er kwamen veel aanvallen van ons en Boaz maakte er toch nog 5-0 van. Achtereenvolgens scoorden Tijn, Sam en nog een keer Tijn en was de stand in de rust al 8-0.

De tweede helft gingen we flink door. Lotte scoorde de 9-0 en Sam 10-0. Toen een eigen doelpunt van de keeper via Lotte en dat maakt 11-0. Sam scoort 12-0, Lotte 13-0 en 14-0.
Tristan scoort twee keer bijna vol op het doel maar mist net en het is dan Tijn die er 15-0 van maakt. Daarna scoort Sam nog een keer via een mooie voorzet van Boaz en uiteindelijk valt er nog een eigen doelpunt door een fout van de keeper in een duel met Kyan en is de eindscore 17-0 geworden, een score om mee thuis te komen!

Verslag van Jochem Stenekes JO11-3.

Teampagina JO11-3