Bekercompetitie VV Musselkanaal

De bekercompetitie zit er voor de meeste teams op. Alleen nog een paar inhaalwedstrijden en dan kunnen we beginnen met de competitie.
Hierbij een overzicht van de teams die door gaan naar de 1e KO ronde.

SENIOREN:
Van de zes senioren teams is het alleen Musselkanaal 3 gelukt om een ronde verder te komen. Dankzij overwinningen op Valthermond 4 en Spcl. Roswinkel 2 mag het derde op 19 november weer in de wei voor de volgende ronde.

JUNIOREN:
Ondanks een 5-0 nederlaag tegen Sc.Stadskanaal is het Musselkanaal JO19-1 op de laatste speeldag tegen FC Ter Apel'96 JO19-1 middels een 3-0 toch gelukt om zich voor de volgende ronde te plaatsen.
Musselkanaal JO19-2  moet ondanks 2 zege's op Mussel en Stadskanaal nog even wachten wat de KNVB beslist over de afgelaste wedstrijd tegen DZOH JO19-3. Ze staan drie punten voor op DZOH maar of de wedstrijd nog wordt ingehaald is nog even de vraag.
Musselkanaal JO17-1 is ook een ronde verder gekomen, mede dankzij een fraaie 7-3 overwinning op HS'88 JO17-1.
JO15-2, het team van trainer Marlin Dekker, kan nog verder komen maar dan moet er met 23-0 gewonnen worden van HS'88 JO15-4. Of de afgelaste wedstrijd tegen deze ploeg nog wordt vastgesteld blijft nog even onzeker.
Musselkanaal JO13-1 won heel knap met 3-2 van FC Ter Apel'96 JO13-1 maar op doelsaldo bleef de ploeg uit Ter Apel net voor op Musselkanaal.
Musselkanaal JO13-3 kan ook nog een ronde verder komen maar dan moet er in Zuidlaren worden gewonnen en is het ook nog afhankelijk wat Stadskanaal JO13-4 doet tegen FC Ter Apel'96 JO13-3.
Musselkanaal JO11-3 komt waarschijnlijk ook een ronde verder maar moet ook nog een inhaalwedstrijd spelen.
Datzelfde geldt ook voor Musselkanaal JO9-3.
De rest van de teams is het helaas niet gelukt om een ronde verder te komen.

Vanaf zaterdag 23 september start dus de competitie weer. Alle teams alvast veel succes.