Musselkanaal JO15 1-Lichfield City FC JO15

Verslag Musselkanaal JO15 1-Lichfield City FC JO15

Zaterdag 26 augustus op een zonnige ochtend klonk om 11 uur het start signaal van de oefenwedstrijd Musselkanaal JO15 1-Lichfield City FC JO15. Deze Engelse club komt uit Lichfield en was in Slagharen op trainingskamp.

In de eerste helft ging het niet zo goed, nog niet iedereen had getraind en sommigen kwamen net terug van vakantie dus we waren niet in topvorm. We kregen 2 doelpunten om de oren... Maar na een goede peptalk van de trainer in de rust, gingen we er weer tegen aan! Het ging de tweede helft stukken beter en de 1-2 werd gemaakt door Anouk!

We zaten weer in de wedstrijd maar de Engelsen hadden nog niet opgegeven en het werd 1-3. Maar wij ook niet, we waren erdoor en voor het doel haalde de keeper onze spits onderuit! 'Penalty!' Zei de scheidsrechter. De bal lag op de stip en Niels mocht hem nemen. De keeper maakte geen kans! 2-3 Het einde naderde en het lukte niet om de stand gelijk te trekken. Na de wedstrijd gaf iedereen elkaar netjes een hand: 'Well done!' Het was een mooie ervaring en een goede voorbereiding!

Stan Meezen