Scheidsrechtercoordinator

Tot halverwege 2016 vervulde Richard Smit de functie van scheidsrechtercoordinator. Vanwege andere werkzaamheden kon Richard deze functie niet langer vervullen. Bert ten Hoff heeft deze functie overgenomen. Na een jaar blijkt dat de rol van bestuurslid/wedstrijdsecretaris/waarnemend voorzitter/scheidsrechtercoordinator/ scheidsrechter niet langer te combineren is. Daarom zoeken we per direct iemand die de rol van scheidsrechter coordinator op zich wil nemen.

Ook is het scheidsrechterkorps langzamerhand aan het slinken. Daarom zijn ook dringend op zoek naar nieuwe scheidsrechters. Tijdens het Batse toernooi bleek dat er aantal jongens prima in staat waren om wedstrijden te fluiten. Het zou mooi zijn wanneer deze jongens en eventueel nog anderen een cursus willen volgen. In september/oktober begint er cursus bij de Sc.Stadskanaal. Een aanmelding hebben we inmiddels. Wanneer er zich niet snel nieuwe scheidsrechters aanmelden kan het zo maar gebeuren dat er wedstrijden niet kunnen doorgaan omdat er geen scheidsrechter beschikbaar is. Wanneer we met meerdere scheidsrechters zijn hoef je ook niet elke week te fluiten.

Dus graag iemand die de functie van scheidsrechtercoordinator op zich wil nemen. Info is te verkrijgen bij Bert ten Hoff of Richard Smit. En hopelijk melden zich een aantal nieuwe scheidsrechters aan. Info ook hier bij Bert of Richard.