Doe dag/avond vrijdag 1 september

Zoals jullie ongetwijfeld weten beschikt de VV Musselkanaal over een prachtig sportpark. Meerdere vrijwilligers zorgen er voor dat het sportpark er altijd netjes uit ziet.
Omdat de bekerwedstrijden weer beginnen in het weekend van 2 en 3 september leek het ons een goed idee om op vrijdagavond 1 september, aanvang 18.00 uur, met zijn allen wat klusjes op en rondom de veldenop te pakken. We zullen doorgaan totdat het donker wordt, zo ongeveer 21.00 uur dus. Er zijn genoeg klussen te doen. Welke daar zullen we binnenkort op terug komen. We hopen dat we vele helpers kunnen begroeten deze avond. Even zo'n drie uurtjes klussen op het voetbalveld zodat we zaterdag 2 september kunnen genieten van hoe het sportpark er keurig uit ziet. "Jij komt toch ook ff helpen?"