Vuurwerk verboden

Alweer een tijdje geleden is het zeer succesvolle Chris Heller Daksproeier toernooi gehouden. De avond verliep eigenlijk voorspoedig op een vervelend incident na. Tijdens de prijsuitreiking zou er wat vuurwerk worden afgestoken en daar ging het mis. Een aantal personen raakten gelukkig alleen maar licht gewond en verder was er wat materiële schade. De schrik zat er echter bij velen wel in.

Het bestuur heeft naar aanleiding van deze gebeurtenis besloten dat met onmiddelijke ingang alle vuurwerk verboden is. Niet alleen bij voetbalwedstrijden maar ook tijdens feestelijke activiteiten. De sancties zullen te zijner tijd nog bekend gemaakt worden. Wij hopen echter dat het gezonde verstand zal zegevieren en gaan er vanuit dat er geen vuurwerk meer gebruikt zal worden op en rond de voetbalvelden.