Competitie indeling Musselkanaal 1

Dat Musselkanaal 1 opnieuw is ingedeeld in de derde klasse C was op zich geen verrassing. Met CEC, Dalen, Gieten, Sleen, SVV'04, FC Ter Apel'96 en Twedo komen we zeven ploegen tegen die we het vorig seizoen ook al tegen kwamen. Dat Weerdinge er bij kwam was ook geen verrassing. Met HODO kwam er weer een oude bekende bij. Maar de vier andere ploegen was een complete verrassing. EMMS uit Slagharen was in het verleden al een paar keer eerder bij Musselkanaal ingedeeld. Maar de drie andere ploegen uit Districht Oost zijn compleet nieuw en daar heeft Musselkanaal ook nog nooit tegen gespeeld. Het betekend wel drie keer een verre reis naar OVC'21 uit Ommen, USV uit Nieuwleusen en Dalfsen is het team waar we de verste reis naar toe moeten maken. De laatste drie ploegen zijn allemaal via de nacompetitie gepromoveerd naar de derde klasse evenals Weerdinge en EMMS was de kampioen in de 4e klasse D. Uit de tweede klasse is er geen ploeg bijgekomen en Zwartemeer is verdwenen omdat de club op zondag geen eerste elftal meer heeft. Op 24 september begint de competitie. Zaterdag zou het programma bekend gemaakt worden maar dat is waarschijnlijk verschoven naar maandag 24 juli.