Pinksterweekend: Nog twee beslissingen

Nog twee wedstrijden te gaan en dan is het competitievoetbal van het seizoen 2016-2017 voorbij. Echter nog wel een tweetal zeer belangrijke wedstrijden.
Vanmiddag (3 juni) staat de wedstrijd SJO Bergum/BVC VR1 tegen de Musselkanaal Dames op het programma. Musselkanaal VR1 verdedigd een 1-0 voorsprong tegen de tweedeklasser uit Burgum. Om half drie zal er worden afgetrapt. Wanneer de Musselkanaal Dames als overwinnaar uit de tweestrijd tevoorschijn komen leveren ze toch wel een prachtige prestatie. Voor het derde jaar op rij zullen ze dan promoveren, in drie jaar tijd van de vijfde naar de tweede klasse? Tegen kwart over vier weten we meer. Dames veel succes vanmiddag!

Op Pinkstermaandag moet Musselkanaal 1 nog aantreden tegen HOC 1 uit Exloo/Odoorn. Om 14.00 uur zal het beginsignaal worden gegeven door scheidsrechter Arjan Alkema. Musselkanaal verdedigd een voorsprong van 3-2, behaald in de eerste wedstrijd. Bij een gelijkspel of winst voor Musselkanaal zal het opnieuw uitkomen in de derde klasse. Bij een nederlaag met twee doelpunten of meer zal Musselkanaal degraderen naar de vierde klasse. Weet HOC met een doelpunt verschil te winnen dan zal er een verlenging volgen van een half uur. Is het verschil dan ook nog steeds een doelpunt dan zullen strafschoppen de beslissing moeten brengen of Musselkanaal in de derde klasse blijft. Volop spanning dus maandagmiddag aan de Parklaan. Voor trainer Bernd van Bolhuis en leiders Lars Becker en Harold Stoker zal het de laatste wedstrijd voor Musselkanaal 1 zijn. Wij bedanken de heren voor hun inzet de afgelopen jaren en zullen daar op het slotfeest (10 juni) nog even bij stilstaan. Maandagmiddag echter veel succes en hopelijk speelt Musselkanaal ook volgend jaar weer in de derde klasse!