HOC-Musselkanaal 28 mei 2017

Musselkanaal 1 speelt zondag 28 mei in ODOORN om 14.00 uur tegen HOC 1 om een plaats in de derde klasse. Ondanks de nederlaag tegen HSC krijgt Musselkanaal in feite een tweede kans om in de derde klasse te blijven. Omdat HOC in de eindstand in de 4e klasse D als laagste periodekampioen is geeindigd mogen zij nu tegen Musselkanaal in twee wedstrijden uitmaken wie in de derde klasse komt. De volgende wedstrijd is op 2e Pinksterdag in Musselknaaal, aanvang 14.00 uur.

Even wat mededelingen voor de supporters van Musselkanaal die morgen naar Odoorn reizen om Musselkanaal te ondersteunen. Er is morgen van alles te doen in Odoorn en daarom zal het er heel erg druk zijn. Parkeren bij het voetbalveld zal niet lukken. Er is een braderie daar. HOC heeft geregeld dat een 300 meter verderop een parkeerplaats is. Het voetbalveld voorbij rijden richting Odoornerveen. Dan kom je vanzelf bij de parkeerplaats uit. Het is dan ongeveer 300 meter lopen naar het voetbalveld. Vertrek dus tien minuten eerder van huis dan ben je ruimschoots op tijd.

De wedstrijdsecretaris.