Bus voor supporters naar uitwedstrijd tegen HSC

Zondag 21 mei heeft de Supportersvereniging een bus beschikbaar gesteld naar de uitwedstrijd voor de nacompetitie tegen H.S.C. uit Hoogezand-Sappemeer. Musselkanaal 1 kan wel wat steun gebruiken en vandaar dat de Supportersvereniging een geweldige actie heeft bedacht. Jullie kunnen namelijk GRATIS mee. Opgave is dan natuurlijk dringend gewenst want het motto is wel: "vol is vol". Opgave kan in de kantine of bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. De bus zal vertrekken om 12.30 uur vanaf de kantine van de VV Musselkanaal. Laat zien dat je achter Musselkanaal 1 staat door als supporter mee te gaan. De wedstrijd staat trouwens onder leiding van Joop Brussen en hij zal worden geassisteerd door de heren Mac Bean en Haas.
Op Hemelvaartsdag om 14.00 uur zal de return dan plaatsvinden op het sportpark van de VV Musselkanaal.