Wedstrijdverslag JO13-1

SJS JO13-1 - Musselkanaal JO13-1

10 mei 2017

Deze voetbalwedstrijd was eens anders dan anders. We moesten namelijk op woensdagavond om 17:45 vertrekken vanaf het v.v Musselkanaal sportpark naar SJS in Stadskanaal.

Direct toen we aankwamen wisten we dat dit een spannende pot zou worden. Om 18:45 begon de wedstrijd. SJS mocht aftrappen. Ons eerste doelpunt werd vrij snel gemaakt door Mark. Maar SJS is een sterke ploeg en dat lieten ze zien. Snel maakten ze de 1-1. Een poos erna wist SJS een corner te krijgen maar gelukkig wist Jorn de bal weg te werken. Maar daarna wisten ze toch een goal te maken. De stand werd 2-1. Maar we bleven doorvechten en door een mooie steekpass van Niels wist Anouk met een keihard schot de 2-2 binnen te schieten. En daarna was het Ruben met een klasse afmaker. We kwamen op voorsprong met 2-3. En uit het niets werd het ineens weer 3-3. SJS had hem zo de goal ingeknald. En vlak daarna kwam SJS op voorsprong met 4-3 door een voorzet die er mooi in werd geschoten. Voor de rest gebeurde er in de1ste helft vrij weinig.

Voordat de 2de helft begon kwamen Alec en Maurice erin voor Ruben en Jort. SJS moest eerst weer wakker worden en daar hadden we voordeel mee. Ze schoten een vrije trap over het goal. Maar een poos erna wist SJS er met een solo actie er door te komen en het werd 5-3. En kort daarna wisten ze de 6-3 te maken. Door een tik van Joran kon een middenvelder van SJS eerst niet meer door. Het leek kansloos voor ons maar door een voorzet van Alec kopte Sander ons naar de 6-4. En door dat Alec de keeper slim uitspeelt wordt het nog 6-5. En weer door een mooie voorzet van Alec kan Mark de 6-6 maken. Maar helaas door een eigen goal 7-6 voor SJS. Dit werd uiteindelijk ook de eindstand van de voetbalwedstrijd.

Maurice

Teampagina JO13-1