Brengt een zege Musselkanaal lijfsbehoud?

Zondag 14 mei speelt Musselkanaal de laatste wedstrijd in de reguliere competitie van het seizoen 2016-2017. Wat kan er allemaal nog gebeuren in de laatste wedstrijd in en tegen Gieten? Één ding is zeker Musselkanaal heeft de drie punten hard nodig om niet rechtstreeks te degraderen. Bij een nederlaag of gelijkspel is het afhankelijk van de resultaten van CEC en Titan. CEC speelt uit tegen TWEDO en TWEDO is gezien het doelsaldo van die ploeg al veilig. Titan moet uit naar Dalen en Dalen kan nog steeds kampioen worden. Titan heeft op voorhand dus de moeilijkste wedstrijd. Als Musselkanaal wint is het belangrijk wat de overige twee concurrenten doen. SVV'04 speelt thuis tegen Sleen. Sleen heeft zich zo goed als zeker verzekerd van een vervangende periodetitel. De andere concurrent LEO speelt thuis tegen FC Ter Apel'96 . Het is voor Musselkanaal te hopen dat FC Ter Apel'96 ook volgend seizoen graag tegen Musselkanaal wil voetballen en minimaal gelijkspeeld in Loon. Dan is Musselkanaal zeker van weer een jaar derde klasse voetbal. Winnen zowel Musselkanaal, LEO en SVV'04 dan is Musselkanaal waarschijnlijk veroordeelt tot nacompetitievoetbal omdat het doelsaldo dan slechter is dan dat van LEO. Volop mogelijkheden nog dus zondag 14 mei.

Mocht Musselkanaal nu wel in de derde klasse blijven na de wedstrijden van morgen dan zal de kantine open zijn om dat te vieren. De gehele selectie en staf zal dan vanaf ongeveer 17.00 uur aanwezig om samen met de supporters er nog een gezellig feestje van te maken. Door de Feyenoord of Ajax supporters zal de feestvreugde dan nog groter worden!!!

Wij wensen Musselkanaal morgen veel succes in en tegen Gieten en wie weet zorgen Sleen en FC Ter Apel'96 voor een verrassing.