Seizoenoverzicht Jeugd t/m 6 mei

Terwijl een aantal teams al zijn uitgespeeld moeten nog een groot aantal andere elftallen nog een paar wedstrijden spelen en dan zit de competitie erop. Een stand van zaken tot en met zaterdag 6 mei:

Musselkanaal JO19-1: Als beloning nog een keer de elftalfoto bij dit verslag. Dit team verloor aleen de eerste wedstrijd van de competitie en behaalde daarna 21 overwinningen op rij en daarmee het meer dan terechte kampioenschap in de eerste klasse. Musselkanaal JO19-1 (spelers en staf) nogmaals gefeliciteerd.
Musselkanaal JO19-2: Met nog een wedstrijd te gaan kan JO19-2 nog steeds als vierde eindigen. Moet er wel even worden gewonnen van titelkandidaat Stadskanaal JO19-2. Moet kunnen want ook de andere titelkandidaat SPW JO19-1 werd kansloos naar huis teruggestuurd. De jongens van Robin Gerlach, Niek Becker en Wim Nonkes hebben het prima gedaan.
Musselkanaal JO17-1: Het team van trainer Hendrik Melgers behaalde een prima tweede plaats in de eindstand wat nacompetitievoetbal betekend. FC Assen is de kampioen geworden maar in de een na laatste wedstrijd wist JO17-1 wel met 5-4 te winnen van de kampioen. De nacompetite zit ingewikkeld in elkaar maar volgens mij moet Musselkanaal JO17-1 13 mei naar Lewenborg JO17-1. Op 20 mei volgt de tweede wedstrijd in Musselkanaal.
Musselkanaal JO15-1:Doet het uitstekend dit seizoen, twee keer verloren van de waarschijnlijke kampioen SJO SWB 15-1D en de rest allemaal gewonnen. Nog twee wedstrijden en dan is men waarschijnlijk als tweede geeindigd.
Musselkanaal JO15-2: Doordat naaste concurrent SV Mussel vandaag verloor is het team van trainer Marlin Dekker zonder te spelen al kampioen geworden. Met nog twee wedstrijden te gaan kan er niets meer misgaan. JO15-2 gefeliciteerd en zaterdag na de wedstrijd tegen DZOH op de vrachtwagen door Musselkanaal!
Musselkanaal JO13-1: Was dit seizoen sterk ingedeeld en met nog twee wedstrijden te gaan kan het nog steeds als zevende eindigen van de elf teams.
Musselkanaal JO13-2: Staat op de 5e plaats in de voorjaarscompetitie. Komt steeds net wat tekort wat te zien is aan het doelsaldo. Ondanks de vijfde plaats met negen punten heeft men toch een positief doelsaldo. Nog twee wedstrijden en proberen vierde te worden.
Musselkanaal JO13-3: Doet het goed tot redelijk in de voorjaarscompetitie. Stadskanaal  JO13-3 is een maatje te groot maar met nog twee wedstrijden te gaan is de tweede plaats nog mogelijk.
Musselkanaal JO11: JO11-1 is sterk ingedeeld en daardoor staat het team niet hoger dan de zesde plaats. Bargeres kan nog ingehaald worden. JO11-2 staat op de eerste plaats maar concurrent NWVV/Titan  JO11-2G heeft nog twee wedstrijden tegoed. De tweede plaats is dus nog steeds mogelijk. JO11-3 heeft het moelijk in hun klasse. Alle wedstrijden nog verloren maar Ter Apel kan nog ingehaald worden.
Musselkanaal JO-9: JO9-1 kan nog steeds kampioen worden maar dan moet Borger JO9-1 nog een wedstrijd verliezen. Dat wordt een spannend slot dus. JO9-2 staat keurig derde en verloor zaterdag van koploper Meeden. JO9-3 heeft nog steeds kans op de titel. Zaterdag nam het revanche op WKE met 7-0. Samen met SJS JO9-2 en Emmen JO9-5 wordt uitgemaakt wie de kampioen wordt. JO9-4 is het team wat pas begonnen is na de winter en doet het niet onaardig. Al twee keer gewonnen en de derde plaats is nog mogelijk.
Musselkanaal VR1: Leverden een voortreffelijke prestatie door als promovendus als derde te eindigen en zich te plaatsen voor de nacompetitie. Zelfs kampioen Helpman werd op een nederlaag getrakteerd. De enige van dit seizoen. Zaterdag werd de grootste zege behaald 12-1 winst tegen Gorecht. In de nacompetitie is JVC Oostenburg uit Oosterwolde de waarschijnlijke tegenstander. Zaterdag eerst thuis en dan de volgende week uit.
Musselkanaal VR2: Speelt op de vrijdagavonden en na drie ronden staat het bovenaan. Op 12 mei kan de eerste plaats behaald worden.

De wedstrijdsecretaris.