Wedstrijdverslag JO9-1

Asser Boys JO9-1 - Musselkanaal JO9-1

1 april 2017

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ivan Kuper en ik ben keeper van VV Musselkanaal JO 9-1.Zaterdag 1 April moesten we voetballen tegen Asser Boys JO 9-1 die helemaal onderaan stonden.

We moesten om half twaalf vertrekken en de wedstrijd begon om 1 uur in Assen.Het was ongeveer 3 kwartier rijden. Gelukkig was iedereen aanwezig en Boaz mocht ook mee doen (pols gebroken).  Na het omkleden en de opstelling bekend was gingen we naar buiten voor de warming up.  We moesten voetballen op veld 2A waar het gras wel erg hoog was. De tegenstanders waren wel een beetje groter dan ons. De scheidsrechter floot voor het begin en wij gingen direct goed van start. Na 3 minuten spelen ging Kyan aan de linker kant drie spelers voorbij en kwam alleen voor de keeper en scoorde de 0-1 voor ons. We kregen nog wel een paar kansen maar die gingen net naast of over. Net voor rust kreeg hun spits ook een kans maar die schoot op mijn knie. Niet veel later scoorden ze toch de 1-1.

Na de ranja en koekies gingen we op naar de tweede helft. We kregen wel weer kansen maar scoorden maar niet. Ook de tegenstander kreeg nog een kans maar omdat ik ver uit kwam lopen scoorden ze niet. Pas 3 minuten voor het einde van de wedstrijd scoorde Kyan de 1-2. Gelukkig hebben we de wedstrijd toch gewonnen en staan we nog steeds bovenaan in de competitie.

Keepertje….

Teampagina JO9-1