Wedstrijdverslag Musselkanaal JO13-1

Noordster JO13-1 - Musselkanaal JO13-1

25 maart 2017

We zijn om 13:15 vertrokken vanaf het voetbalveld van V.V. Musselkanaal. We moesten uit tegen Noordster, het weer was prima.

Om 14.30 uur begon de wedstrijd. Musselkanaal begon sterk. Noordster had ook goede kansen, maar door goed keepwerk van Gerben en de doelpaal, bleef het lang 0-0. Jarno raakte geblesseerd en moest het veld verlaten, Jannick kwam erin. Kort daarna kregen we een doelpunt tegen. Vlak voor rust kreeg Jannick nog en goeie kans om 1-1 te maken, maar we gingen de rust in met 1-0 achterstand.

V.V. Musselkanaal had veel kansen in de 2e helft,

maar de bal wou er maar niet in, maar we gingen door. Mark schoot 1-1. Daarna maakte Jannick er al heel snel 1-2 van. Daarna was het Mark die de 1-3 maakte. Het werd nog even spannend, want Musselkanaal kreeg een pennalty tegen. Ach wat jammer…… mis.

Niels scoorde 1-4.

De 1e helft ging het gelijk op.

De 2e helft begon Musselkanaal beter te voetballen, waardoor Noordster begon te mopperen en niet meer geconsentreerd was.

Gelukkig voor ons, 3 punten mee naar huis.

Groeten Ruben Jonker.

Teampagina JO13-1