Spooktocht JO13 en JO15

Afgelopen vrijdagavond durfden 32 dappere kinderen van de JO-13 en JO-15 elftallen het aan om deel te nemen aan een spooktocht georganiseerd door de activiteitencommissie.

Na een korte uitleg van Aniek en het inleveren van alle elektronische hulpmiddelen die de jeugd tegenwoordig tot zijn beschikking heeft werden de durfal's in groepjes van 5 a 6 kinderen met een of twee begeleiders er gefaseerd op uitgestuurd. Via de achteruitgang van het sportpark en de Nijverheidslaan werden de groepjes richting het inmiddels stikdonkere bos geleid. De opdracht voor de groepjes was simpel volg de ‘glow in the dark’ armbandjes aan de rechterkant en alles komt goed, nou ja goed,  je weet in ieder geval zeker dat je door een aantal angstaanjagende figuren wordt opgewacht.

Angstaanjagend waren die figuren zeker, de groepjes werden onderweg belaagd door killerclowns tot en met aliens en van een moordlustige bruid tot een reeds overleden dictator. Verder liepen ze nog een verdwaalde heks tegen het lijf en kwamen ze een amoebe-achtig wezen die zich in de bomen ophield tegen. Gelukkig wisten de meeste groepjes weer heelhuids de kantine te bereiken en kwamen, mede door een broodje knakworst en wat te drinken, enigszins bij van deze barre tocht.

Langs deze weg dank aan de activiteitencommissie en alle vrijwilligers die aan de spooktocht hebben meegeholpen.