Bezoek ons ook op social media:

Wedstrijdverslag Musselkanaal JO13-1

18 maart 2017

De aftrap was op zaterdag half tien ’s ochtens met als scheidsrechter Ronald Vording. Musselkanaal was zeer sterk in het begin. Joran had een goede kans , de keeper rolt de bal naar de man van Joran hij kan er voor komen en schiet want de keeper stond ver voor zijn doel. Helaas ging de bal over. Het eerste doelpunt kwam voor Musselkanaal. Met een hele goede corner van Anouk kon Mark de bal er goed in schieten. Nog in de eerste helft heeft WVV nog een goede kans. Ze leggen de bal terug en er kwam een schot van achter de zestien meter die binnenkant paal kwam. In de tweede helft kwam Jasper er in voor Ruben.

Musselkanaal bleef de betere ploeg ook in de tweede helft. Het tweede doelpunt was gecreëerd door Jasper. Hij kreeg een lange bal en hij was weg. Jasper schiet en de keeper zit er aan maar had de bal niet klem daardoor kon Joran die meeliep de bal er in kon tikken. Met nog vijf minuten te spelen heeft Musselkanaal het toch wel zwaar. WVV creëert steeds meer kansen en WVV krijgt ook nog een doelpunt niet door hun eigen verdienste. De bal werd door Joran bij de zestienmeter onderschept en Joran wou de bal wegschieten maar raakt de bal verkeerd en gaan in het eigen doel.

Musselkanaal heeft het moeilijk maar probeer nog zoveel mogelijk kansen te creëren en te benutten. Maar WVV krijgt toch een corner, de bal wordt voorgegeven met een draai en de keeper probeer heb weg te schieten maar gaan in het doel. Snel daarna klink dan ook het eindsignaal.

Musselkanaal had zich goed ingezet maar had veel pech met twee tegendoelpunten.

De eindstand is 2-2 geworden.

Joran

Teampagina JO13-1

Wij steunen:

Sponsoren: