Wedstrijdverslag Musselkanaal JO9-1

Verslag Gieten JO9/1 – Musselkanaal JO9/1 11-03-2017

Afwezig: Boaz Corzaan, Boaz is jongstleden donderdag bij de training gevallen en heeft daarbij zijn pols gebroken

Eerste helft:
Vrij vlot viel het eerste doelpunt voor Musselkanaal, dat geeft moed maar toch lukt het ook de tegenstanders om te scoren door goed over te passen en Musselkanaal uit te spelen. Gelukkig volgt er voor de rust nog een doelpunt voor Musselkanaal, mooie stand voor de rust.

Rust:
Tijdens de rust krijgen we een peptalk van Richard. Hij zei dat we goed moesten opletten en goed moesten overspelen. Eerst contact hebben met elkaar (met degene waar je de bal naar toe wilt spelen) en dan overspelen. Even wat gedronken en weer verder met de wedstrijd.

Tweede helft:
Er werd goed samen gespeeld en de doelpunten bleven komen. Romy kreeg nog een bal in haar gezicht, dat was even pijnlijk maar ze ging dapper weer door. Uiteindelijk hebben we met 6-1 gewonnen, een mooie score.
Bij het penalty schieten werden nog een paar jongens nat gemaakt omdat ze scoorden! Volgende keer de trainer nat maken met z’n allen?

Jochem Stenekes

Teampagina Musselkanaal JO9-1