Poiesz Jeugdsponsoractie

Vanaf maandag 6 februari t/m 2 april doet voetbalvereniging Musselkanaal mee aan de Poiesz Jeugdsponsoractie.

Je ontvangt een munt bij iedere 10 euro aan boodschappen.
Daarnaast zijn er wekelijks aanbiedingen waarbij je extra munten kunt ontvangen.

Aanstaande zaterdag staan we er zelf met gevulde koeken. Dat levert 15 extra sponsormunten per pak gevulde koeken op!!

4 koeken voor 2 euro.

De munten worden gratis verstrekt aan de kassa. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten voor onze vereniging staat bij de Poiesz in Musselkanaal.

Steun onze club, steun onze jeugd door jullie munten in de koker van VV Musselkanaal te storten. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten we verzamelen, hoe meer sponsorgeld er aan het einde van de actie door Poiesz supermarkten aan ons worden uitgereikt op het sponsorgala in april.

Ook kunnen we nog 500 extra munten ontvangen als iedereen via onderstaande link op VV musselkanaal stemt.

Steun ons!!! #PoieszJSA