Bezoek ons ook op social media:

Zaaltoernooi D/C en A/B

Onlangs kreeg onze jeugd de mogelijkheid om hun voetbal kwaliteiten in de zaal te vertonen. In het kader van zijn opleiding organiseerde Leon Honken een toernooi voor alle D en C junioren. De teams werden ingedeeld in verschillende landen en als scheidsrechter gaf Dennis Kuiper ondersteuning. Er waren maar liefst 45 voetballers aanwezig en die maakten dit tot een leuk zaalvoetbal festijn.

 

Na een spannende strijd werd Argentinië tot winnaar uitgeroepen. Het team zonder Messi maar met Robin van der Dries, Stan Meezen, Angelo Fens, Milan Moesker, Anouk Wiering, Sander van Goor, Robin Hof en Niek Scholte-Aalbes en Aron Berends als zeer bevlogen coach bleek de sterkste te zijn.

 

 

 

Een week later mochten de B en A junioren de strijd aangaan. Helaas waren de A junioren lang niet compleet maar gelukkig waren de B junioren wel bijna voltallig. Al met al nog 22 spelers die met veel enthousiasme een volledige competitie afwerkten.

Mexico met Frank Hidding, Dion Schomaker, Lennart Fehrmann, Dennis Kuiper en Bjorn Banus werd hier de winnaar. De andere teams (China, Noorwegen & Egypte) waren vermoeid maar voldaan en hadden toch weer de nodige (zaal)voetbal uren in de benen. Altijd goed.

 

 

 

Wij steunen:

Sponsoren: